Regenboogspiesen

100 g varkenslever – 8 plakjes ontbijtspek – 1 rode paprika – 150 g biefstuk – 1 groene paprika – 8 schoongemaakte gamba’s – 16 lente-uitjes – 2 maïskolven – blikje cocktailworstjes – 1 courgette – 150 g varkensfricandeau – 8 cherrytomaatjes – 8 champignons – Italiaanse kruiden – olie

Kook de schoongemaakte maïs 5 minuten, laat hem afkoelen en snijd elke kolf daarna in vieren. Snijd de varkenslever, de biefstuk en de varkensfricandeau elk in 8 blokjes. Rijg aan elke spies van onderen naar boven blokje lever (omwikkeld met ontbijtspek), stukje rode paprika, blokje biefstuk, stukje groene paprika, gamba, lente-uitje, stukje maïs, cocktailworstje, lente-uitje, plakje courgette, stukje varkensfricandeau, tomaatje en tot slot een champignon. Maak zo 8 spiesen. Bestrijk ze met olie, waardoor wat Italiaanse kruiden zijn geroerd. Rooster ze op de barbecue in ca. 10 minuten gaar.

Nog geen reacties.
Nog geen trackbacks.