Vlees-groentespiesen

200 g Hollandse biefstuk in dobbelstenen – 200 g rundergehakt – 1 courgette – 200 g champignons – sap van 1 citroen – zout, peper – paprikapoeder – 1 rode paprika – worcestersaus – olie

Maak de courgette, de champignons en de paprika schoon. Snijd de courgette in plakken van ca. 2 cm. Besprenkel de courgetteplakken en de champignons met het citroensap om verkleuren te voorkomen. Maak het gehakt aan met zout, peper, paprikapoeder en enkele druppels worcestersaus. Vorm er kleine balletje van. Snijd de paprika in stukjes van ca. 2 bij 2 cm.
Rijg de gehaktballetjes, de paprika, de blokjes biefstuk, de courgette en de champignons om en om aan spiesen. Rooster de spiesen onder regelmatig draaien in ca. 10 minuten goudbruin. Bestrooi ze met een beetje zout. Geef er chilisaus of tomatenketchup bij.

Nog geen reacties.
Nog geen trackbacks.